Wednesday, July 29, 2009

Order from a loving mother for her daughter, Khairunisa, 8 years old today.

Modelling paste dalam ku lenyek lembut tapi masih blur2 lagi nak wat pe, waktu hujan baru je berhenti selepas seharian turun dengan lebatnya kat sini, bunyi sekawan itik belaan jiran kat belakang rumah ni mengamit ilham ku. Terbayang la aku rupa itik2 yang berwarna putih tu, tpi aku nak buat warna kuning jugak. Apa lagi ye? ...... teringat pulak lembu2 kat kandang berhampiran tempat aku minum petang kelmarin, ish ish ish..... jgn sebut la baunye pulak, hot dog di gigi bibir ku bedal wat bodoh je....

Adalah sekor kambing biri-biri ni aku selitkan, jangan tidak.....erk..erk.











Just a simple deco for a very simple person, Azie.

2 comments:

liza said...

ye betul tu syieda kekadang kena rasa jgk kek org utk improve lagi kek kte. creatif la u ni jeles la i hehehehehe really admire ur figurine harap jarijemari i akan selembut u la

Shyiedah said...

kalau jeles nak perbaiki diri kita tak pe kak liza, i relaaa youu... hehehe....